Wat heb je nodig?
- 1 ei
- 60 ml amandelmelk
- 40 gram havermout
- 1 rijpe banaan
- 1 theelepel bakpoeder
1. Zet de wafelijzer aan en vet deze goed in met wat kokosolie of olijfolie.
2. Zelf heeft mijn oude wafelijzer 10 standen ik heb hem op stand 4 gezet.
3. Roer de bakpoeder en havermout door elkaar met een lepel.
4. Doe de amandelmelk, banaan, ei, havermout en bakpoeder in een maatbeker.
5. Mix dit goed met een staafmixer tot een gladde beslag ontstaan.
6. Giet het beslag in de wafelijzer en laat het 10 minuten bakken. Kijk er niet onder anders breek je de wafel.
7. Vervolg stap 6 tot al het beslag op is.
8. En je wafels zijn klaar om opgegeten te worden.
* De wafels zullen niet super krokant zijn maar zeker wel lekker!
Hoeveel wafels kun je hiermee maken ongeveer?
BeantwoordenVerwijderen