Wat heb je nodig?
- Rijstvellen (te koop bij de toko)
- 1/2 komkomer
- 1 geraspte wortels
- Halve paprika
- Glasnoedels
- Dille
1. Als eerst ga je de glasnoedels koken in heet water voor 10 minuten.
2. Ondertussen ga je de wortel raspen, snijd je de komkommer en paprika in dunne plakjes.
3. Zet een pannetje op het vuur met wat kokosolie erin. Bak de paprika reepjes tot ze wat zachter zijn van structuur.
4. Vul een bord met warm water.
5. Pak een rijstvel en leg deze voorzichtig op het bord tot de rijstvel zacht is geworden.
6. Verplaats de rijstvel voorzichtig naar een ander bord.
7. Nu ga je de rijstvel vullen met wat geraspte wortel, glasnoedels, komkommer en paprika.
8. Strooi wat dille en daarna ga je beginnen met vouwen.
9. Vouw de onderste randjes naar binnen. Daarna vouw je de rechterkant naar binnen en rol je de rijstvel.
10. En je spring rolls zijn klaar!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten