Pagina's

dinsdag 7 april 2015

Kruimelige bosbessen appelcake

 Het is tijd om de roer om te gooien. Over precieus 3 maanden ga ik op vakantie en na veel tegenslagen op het gebied van sporten en gezond eten is het tijd om aan mezelf te werken. Ik ben begonnen met de 12 weken plan van Kayla en ben ontzettend benieuwd hoe dit gaat uitpakken (artikel volgt). Na al het paas eten is het tijd om gezond te eten. En ik zal mezelf niet zijn als ik het gezonde levensstijl niet zou oppakken met een gezonde cake, and believe me guys deze cake is tot nu toe me favoriete cake. So there it is and it's delicious..


Wat heb je nodig?
  • 200 gram amandelmeel
  • 200 gram havermeel
  • 100 ml kokosmelk alpro
  • 5 eetlepels agave siroop
  • 100 gram gesmolten kokosolie
  • 2 appels
  • 75 gram blauwe bessen (bevroren)
  • 1 eetlepel kaneel
  • 1 theelepel bakpoeder
1. Verwarm je oven voor op 170 graden.
2. Meng in een grote kom het amandelmeel, havermeel, kaneel en bakpoeder samen.
3. Roer daarna de kokosmelk, de gesmolten kokosolie en de agave siroop door de droge ingredienten.
4. Schil de appels en snij de appels in kleine stukjes en roer ze door het beslag.
5. Schep de bosbessen door het beslag.
6. Giet het beslag in een bakblik en zet de cake 50 minuten in de oven.
7. Haal de cake er voorzichtig uit en doe wat aluminium folie er over heen zodat de bovenkant niet verbrand.
8. Zet hem nog 20 minuten in de oven tot een saté prikker er droog uitkomt.
9. Laat de cake goed afkoelen en genieten maar!



Let me know wat jullie hebben gesmikkeld met pasen!


2 opmerkingen: