1. Leg het aantal eieren dat je wilt koken in een kookpan.
2. Vul deze kookpan met water tot 3/4 van de hoogte van het eitje.
3. Doe de kookpan op het vuurtje.
4. Als het water begint te koken laat je het eitje 6 minuten erin zitten.
5. Vergeet niet om na 3 minuten het eitje om te draaien.
6. Nu gaan we het eitje laten schrikken!
7. Schreeuw heel hard BOEH en je eitje schrikt!
8. Nee giet het kokende water in de afwasbak en vul de pan met koud water steek je vinger in de kookpan en voel of het water koud blijft.
8. Wacht even en je kunt je eitje pellen. En geniet van je perfecte eitje!
Rijstwafel inspiratie topping!
- Spelt rijstwafel + avocado + gekookt eitje + dille + zout + peper
- Spelt rijstwafel + gerookte zalm = heel simpel maar heeeel lekker
Geen opmerkingen:
Een reactie posten